Butikens öppettider:
Vi har stängt för säsongen.
Vi börjar plocka in och förbereda våren i mitten av mars.
Vill Ni köpa presentkort - kontakta kontoret så hjälper vi Er.

Vi kan tyvärr inte svara i telefon eller på mail under helger.

Information

Plantskolan i Ängelholm AB

Plantskolan grundades 1938 av Carsten Pettersson som en mindre handelsträdgård då i utkanten av Ängelholm. 1968 tog Kjell-Ove Johansson över Plantskolan som sedan 1997 ägs och drivs av Jan-Peter Johansson. Tillsammans med ca 20 anställda ser vi till att du som kund blir bemött på bästa sätt.

I vårt stora och varierande sortiment har vi i egen odling välväxta fruktträd, vackra prydnadsträd och prydnadsbuskar samt friska bärbuskar. Vi saluför även rosor, häckplantor och alléträd.

Dessutom samarbetar vi med noggrant utvalda underleverantörer, vilket gör att vi tillhandahåller ett komplett sortiment vedartade och perenna växter av högsta kvalitet.

Plantskolan har sedan starten alltid utvecklat och förbättrat den egna kvaliteten och har idag en stor aktiv del i arbetet med E-plantsystemet.

Vi är stolta över våra fina och välskötta odlingar, som har försett villaträdgårdar, kommuner, anläggare och trädgårdsbutiker med vackra växter av högsta kvalitet under många år.

Våra odlingar ligger lättillgängligt i utkanten av Ängelholm. Avtala gärna tid för en tur runt odlingarna. Välkomna till Plantskolan i Ängelholm AB.

Plantskolan i Ängelholm AB